Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate wil Xabi Prieto er heel graag bij hebben

16 juli 2007 06:48

Verslaggever: RvN

Tegenover Highlow.nl liet Ajax coach Henk ten Cate weten Xabi Prieto er heel graag bij te willen hebben. ?Een goede speler, een heel goede speler! Die mag zo komen, hoor. Het gaat erom hoe graag die jongen wil en Ajax bereikt overeenstemming met zijn club, dan? Het is een goede speler, daar hoef je niet over te twijfelen. Het is een technisch goede speler, waarvoor mensen naar het stadion komen. Hij kan op twee posities spelen, vanaf de rechterkant en op de 10-positie. Met Kennedy hebben we ook een jongen die vanuit twee posities kan spelen. We hebben Wesley natuurlijk, die kan rechts of links ook vanaf het middenveld. We komen er alleen maar ruimer mee in de mogelijkheden te zitten.?

Meer op




Tags

cate prieto xabi highlow kennedy ruimer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca akpom barcelona bekleden beuker brobbey dof elsimao feyenoord fortuna gekke hato jordi kiki kroes lido maccabi ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rasmussen rensch rugani sevic sutalo taylor veerman weghorst