Ajax wint met 0-4 van VVSB

14 juli 2007 16:24

Ajax heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding van seizoen 2007/2008 winnend afgesloten. In Noordwijkerhout werd het 0-4 tegen hoofdklasser VVSB. Bij rust was het al 0-3. Debutant Kennedy scoorde tweemaal, Fanteni (een van de twee Zuid-Afrikaanse stagiaires) scoorde eenmaal, net als Mitea.

Kennedy Bakircioglu zorgt al na 6 minuten in zijn eerste wedstrijd voor Ajax voor de openingstreffer. De Zweed was in de eerste helft de meest opvallende speler. Na rust bleef Ten cate doorwisselen om alle spelers speeltijd te geven. Invaller Vertonghen viel een kwartier voor tijd geblesseerd uit. De al gewisselde Mitea kwam weer terug in het veld en scoorde vervolgens alsnog.

0-1 Kennedy '6
0-2 Kennedy '34
0-3 Fanteni '43
0-4 Mitea '89

Opstelling 1e helft: Gentenaar; Colin; Heitinga; Stam Emanuelson; Gabri; Kennedy; Davids; Doutie; Fanteni en Mitea.