Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: ontwikkeling Babel belangrijk/Liverpool verhoogt bod [update]

10 juli 2007 08:52 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN/MB

Volgens Babels zaakwaarnemer Winnie Haatrecht is het zeker geen uitgemaakte zaak dat het van een transfer van Babel naar Liverpool komt als de clubs eruitkomen, zo liet hij weten in het Algemeen Dagblad.

,,Het traject is op dit moment heel helder. Eerst moeten Ajax en Liverpool eruit komen, dat is stap ??n. Daarna willen we weten wat voor plannen de technische staf van Liverpool met hem heeft. Het sportieve perspectief moet helemaal helder zijn. Pas dan kan Ryan zelf een afgewogen beslissing maken.??

,,Als een club uit de top-4 van Engeland zich meldt, veeg je dat niet zomaar van tafel. Natuurlijk is Liverpool een grote, interessante club. Maar het moet niet zo zijn dat hij met acht spitsen moet strijden voor twee posities. We kijken ook naar de ontwikkeling van Ryan.??

[Update]
De BBC weet inmiddels te melden dat Liverpool haar oorspronkelijke bod van rond de tien miljoen pond verhoogd heeft. Ook Engelse media melden dat Ajax 20 miljoen euro (of 13.5 miljoen pond) als vraaprijs heeft gesteld.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

liverpool babel babels bbc engeland eruitkomen haatrecht veeg vraaprijs winnie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos