Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax.nl: Tom De Mul definitief naar Sevilla FC

9 juli 2007 13:35 - Ajax.nl

Verslaggever: MB

Ajax.nl weet te melden dat rechteraanvaller Tom De Mul definitief de overstap maakt naar Sevilla. De Belg vertrekt met onmiddelijke ingang naar de Spaanse UEFA Cup winnaar. Hij had bij Ajax een contract tot juli 2008 en tekent in Spanje voor een periode van vijf jaar. Zoals gebruikelijk doet Ajax geen uitspraken over de hoogte van de transfersom, maar vermoedelijk ligt het bedrag rond de vijf miljoen euro, zoals de Spaanse krant Marca eerder wist te melden.

Tom De Mul speelde in totaal 52 wedstrijden voor het eerste elftal van Ajax, waarvan 36 in de competitie. In zijn wedstrijden voor Ajax wist De Mul in totaal 5 keer te scoren, dit mede vanwege het feit dat de Belg het vooral van zijn voorzet moest hebben. Na eerder Ajax tijdelijk verlaten te hebben voor het Arnhemse Vitesse, zal de vleugelspeler nu definitief Amsterdam de rug toe keren om in Spanje te vechten voor een basisplaats.

De Belgische aanvaller is tevens uit de favoriete opstelling gehaald. Forumleden die Tom De Mul in hun favoriete opstelling hadden staan, zullen daar nu een lege plek aantreffen.

Meer op Ajax.nl




Tags

mul tom sevilla aantreffen arnhemse forumleden marca onmiddelijke rechteraanvaller uefa vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper