Transparent
Inloggen
Sluiten

"Zaakwaarnemer bevestigt bod op Babel"

9 juli 2007 12:58 - Sportweek

Verslaggever: GD

Winnie Haatrecht, zaakwaarnemer van Ryan Babel, heeft volgens het weekblad Sportweek bevestigd dat Liverpool bij Ajax een bod heeft gedaan op de aanvaller. Volgens het bericht in The Independent zou het gaan om een bod van 10 miljoen euro, Sportweek noemt in navolging van de Liverpool Echo zelfs een bedrag van 14 miljoen euro.

?Op bedragen ga ik niet in, maar ik kan bevestigen dat er bij Ajax een officieel bod is binnengekomen van Liverpool. Ryan heeft zelf nog niet gesproken met die club. Pas als Ajax aangeeft dat de clubs eruit zijn en zegt dat we kunnen gaan praten, breekt fase twee aan. Dat is de fase waarin je gaat kijken wat Liverpool precies wil, wat hun plannen met Ryan zijn. Daarna zouden de financi?n pas aan bod komen. Maar zover is het nog niet. We wachten eerst af of de clubs er uit komen of niet.? , aldus Babel's zaakwaarnemer.

[update](9-7, 16.30): NOS Teletekst meldt dat het een bod betreft van 15 miljoen euro. Dit sluit aan bij de o.a. in de Liverpool Echo genoemde 10 miljoen pond.

NOS Teletekst meldt verder dat Ajax inmiddels een tegenbod zou hebben gedaan van 20 miljoen euro.

Meer op Sportweek




Tags

liverpool babel nos sportweek teletekst haatrecht independent tegenbod weekblad winnie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos