Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook AZ meldde zich voor Chakouri'

5 juli 2007 21:41

Verslaggever: RvN

Gisteren meldde de Franse krant L'Equipe dat Ajax belangstelling heeftvoor de 21-jarige Mohamed Chakouri van Montpellier. Vandaag liet een vertegenwoordiger van de Franse club in de regionale krant Midi Libre weten dat naast Ajax ook AZ de club benaderd heeft voor een eventuele transfer van de jonge verdediger.

Chakouri kwam de afgelopen drie seizoenen met Montpellier uit in de tweede Franse divisie. Hij zou 1,5 miljoen euro moeten kosten.

Chakouri maakte begin juni deel uit van het elftal van Frankrijk dat het internationale toernooi voor spelers onder 21 jaar in Toulon won. 2 jaar geleden won hij met het Frans elftal onder 19 jaar het EK in Ierland.

Meer op




Tags

chakouri montpellier equipe frankrijk heeftvoor ierland libre midi toulon vertegenwoordiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper