Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste training van Ajax afgewerkt op De Toekomst [update]

5 juli 2007 11:47

Verslaggever: RvN

De eerste training van Ajax is zojuist onder een voorzichtig zonnetje van start gegaan. Er waren bij de start van de training een kleine duizend man aanwezig, die de selectie verwelkomde voor het nieuwe seizoen. De nieuwe aanwinsten Delorge en Heijblok waren te aanschouwen. Van de technische staf waren de nieuw aangetrokken keeperstrainer L?Ami en Jong Ajax coach Adrie Koster te bewonderen op het veld. Daarnaast waren de stagelopers Colin en de twee Zuid-Afrikanen van de partij.

Er waren door het ontbreken van alle internationals slechts 18 spelers bij de eerste training. Kenneth Perez was daarbij een opvallende man. Zijn overgang naar PSV mislukte. Ook Krohn-dehli was er gewoon bij. Emanuelson en Manucharyan troffen we bij het begin van de training niet aan.

[Update] Na zo?n anderhalf uur is de eerste training afgelopen. Met name de fans van Vak410 zorgden voor de nodige sfeer met gezang en fakkels.

Meer op




Tags

aanschouwen adrie ami colin dehli delorge emanuelson fakkels gezang heijblok jong koster krohn manucharyan perez stagelopers verwelkomde zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht