Transparent
Inloggen
Sluiten

Akkoord Ajax en Volendam over samenwerking

4 juli 2007 20:37 - ELF

Verslaggever: RvN

Tijdens de perspresentatie van het nieuwe seizoen heeft FC Volendam de ondertekening van de samenwerking met Ajax aangekondigd. Op de Open Dag (vrijdag 13 juli) zal deze overeenkomst formeel worden vastgelegd door Maarten Fonteijn en Jan Olde Riekerink namens Ajax en Henk Kras en Henk Schoorl namens FC Volendam. De samenwerking zal inhouden dat beide clubs in het Jeugdplan zullen kunnen profiteren van elkaars opleiding en scouting.

Tegenover ELF heeft een woordvoerder van Volendam laten weten dat er een akkoord is bereikt met Ajax over samenwerking tussen beide clubs. "We hebben hier maanden lang aan gewerkt. Het is de bedoeling dat er in de toekomst ook spelers worden uitgewisseld. Dat kan ook al in de C-afdeling zijn."

In het verleden kwam het nooit van een samenwekring ondanks diverse pogingen. "De financi?le eisen die Ajax stelde waren voor Volendam niet haalbaar. Maar nu hebben ze een analyse van de eigen keuken gemaakt en beseffen ze dat het een verbreding van de horizon en hun werkveld is. Ajax heeft in dit geval ook het initiatief genomen."

Meer op ELF




Tags

volendam afdeling fonteijn formeel inhouden jeugdplan kras olde ondertekening perspresentatie riekerink samenwekring schoorl uitgewisseld verbreding werkveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht