Transparent
Inloggen
Sluiten

J?rgen Colin drie weken op proef bij Ajax

2 juli 2007 06:53 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat J?rgen Colin de komende drie weken op proef is bij Ajax. De verdediger van Norwich City krijgt de kans om een vierjarig contract te verdienen. Donderdag, bij de eerste training van de Amsterdammers, is hij aanwezig.

Ajax zoekt een rechterverdediger, die tevens centraal in de verdediging kan spelen. Colin, 26 jaar, kan voor een gelimiteerde transfersom weg bij Norwich City en wil na twee jaar Engeland graag terugkeren naar Nederland. Colin, afkomstig uit Utrecht, is opgeleid door PSV en speelde ook voor RC Genk en NAC Breda. In het seizoen 2002-2003 was Ajax-trainer Henk ten Cate zijn coach in Breda.

Meer op De Telegraaf




Tags

colin norwich cate engeland genk nac nederland rechterverdediger telegraaf utrecht vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper