Transparent
Inloggen
Sluiten

Einde voor de Amsterdam Admirals

29 juni 2007 18:29 - NU.nl

Verslaggever: GD

De Amsterdam Admirals houden op te bestaan. De Europese zomercompetitie waar zij aan deelnamen, wordt opgeheven door de Amerikaanse National Football League. De NFL gaat in plaats van de Europese competitie waarschijnlijk twee wedstrijden uit de Amerikaanse competitie buiten de Verenigde Staten spelen, om toch meer internationale aandacht voor de NFL te krijgen.

Volgens een NFL-woordvoerder is de genomen beslissing zakelijk de juiste. "We willen onze fans in Europa bedanken voor hun fantastische ondersteuning. De tijd is echter gekomen om de strategie van de NFL te herzien."

Met het einde van de Europese NFL verdwijnt ??n van Ajax' kwelgeesten de Amsterdam ArenA. De Europese zomercompetitie van de NFL overlapte met de Nederlandse voetbalcompetitie, wat in verband met de extra kalklijnen en het omgeploegde veld vaak de nodige irritaties bij Ajax en haar supporters opleverde.

Meer op NU.nl




Tags

nfl admirals zomercompetitie arena herzien irritaties kalklijnen kwelgeesten national omgeploegde overlapte voetbalcompetitie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht