Transparent
Inloggen
Sluiten

Perez wil snel duidelijkheid

25 juni 2007 23:43 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft Kenneth Perez laten weten snel duidelijkheid te willen over zijn toekomst. PSV lijkt echter geen haast meer te hebben. ,,Ik hoop nog altijd dat het rond komt,?? zegt de aanvaller. ,,Als dat niet lukt, ontstaat er wat mij betreft een nieuwe situatie en is alles weer open.??

Al met al heeft de Deen een vervelend gevoel overgehouden aan de afgelopen weken. Vooral de manier waarop Ajax zich opstelt, verbaast hem. Perez: ,,Laat ik het zo zeggen: Ik was in de veronderstelling dat Ajax met mij mee wilde denken en werken. Dat gevoel heb ik niet helemaal. Helemaal niet zelfs.??

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

perez haast overgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper