Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van Geel: Valencia deed geen nieuw bod, onderhandelingen met PSV over Perez beeindigd

22 juni 2007 00:16 - De Wedstrijden

Verslaggever: HT, GD

Valencia lijkt definitief te zijn afgehaakt om Wesley Sneijder van Ajax over te nemen. Dit maakte technisch directeur Martin van Geel vanavond bekend in het tv-programma 'Na de Wedstrijden'. Valencia heeft Ajax al drie weken geleden een fax gestuurd waarin de Spaanse club Ajax bedankte voor de correcte ontvangst, en tevens liet weten niet langer ge?nteresseerd te zijn in de middenvelder.

Ook Perez lijkt voorlopig niet bij Ajax weg te gaan. De onderhandelingen tussen Ajax en PSV over een transfer van de Deen zijn vandaag door beide clubs afgebroken. Van Geel vertelde nogmaals dat Ajax wil meedenken over een transfer van Perez, maar dat er grenzen zijn aan hoe makkelijk Ajax hem laat vertrekken. Hij gaf verder aan dat de vraagprijs van 1,8 miljoen die hier en daar genoemd werd volledig uit de lucht gegrepen is.

In het Algemeen Dagblad laat Martin van Geel weten: ,,Er zat een groot verschil tussen vraag en aanbod. En PSV heeft heel duidelijk aangegeven dat het een finaal bod betrof. Toen hebben we er maar een streep onder gezet.?? Of Feyenoord nu weer in beeld komt is onduidelijk.

Van Geel bevestigde nogmaals dat Sevilla zich gemeld heeft voor Tom De Mul, en gaf aan dat er een grote kans is dat het tot een transfer komt. Tevens verklaarde Van Geel dat er van berichten dat Ajax interesse zou hebben in PSV'er Roy Beerens niks klopt.




Tags

perez valencia afgehaakt beerens fax feyenoord finaal lucht mul nteresseerd ontvangst sevilla tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal