Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag toch weer onderhandelingen over Perez

21 juni 2007 07:27

Verslaggever: RvN

Volgens De Telegraaf zal er vandaag toch weer onderhandeld worden tussen Ajax en PSV over de transfer van Kenneth Perez. Van Geel in De Telegraaf: "We zijn er niet uitgekomen. Binnen een paar dagen moet er groen of rood licht zijn. Op dit moment ziet het er niet goed uit. Kenneth Perez wil per se weg en we zijn best bereid om mee te denken en mee te luisteren, maar daar zit een grens aan. PSV heeft aangegeven daar niet naar toe te willen. Dan wordt het een moeilijk verhaal. Ze zijn weliswaar een stuk opgeschoven, maar niet genoeg", aldus Van Geel.

"We blijven hoopvol. Het moet rondkomen, dat moeten ze bij Ajax ook beseffen. Ik denk dat het een extreem moeilijke situatie zal worden, wanneer Kenneth in juli toch weer terug moet naar Ajax", aldus de zaakwaarnemer van Perez.

Volgens PSV zou die club al een hoger bod hebben neergelegd dan de oorspronkelijke vraagprijs, die door Ajax tussentijds verhoogd zou zijn. In het Algemeen Dagblad wordt dat door Martin van Geel ontkend.

Meer op




Tags

perez telegraaf groen hoopvol opgeschoven uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal