Transparent
Inloggen
Sluiten

Babel: voorkeur voor 4-4-2

20 juni 2007 18:36

Verslaggever: RvN

In het blad Sportweek liet Ryan Babel weten een voorkeur te hebben voor het 4-4-2 systeem. "Daar zorgt de andere spits namelijk voor de nodige verwarring bij het verdedigingsduo van de tegenstander, waardoor je wat meer ruimte krijgt. Het is, zeg maar, twee tegen twee in plaats van ??n tegen twee. Zo kan ik de ruimtes meer benutten."

"Ik denk dat mijn rol bij Jong Oranje me ook bij Ajax zou passen. Van mij mag de trainer (Henk ten Cate) met twee spitsen gaan spelen. Begrijp me goed, ik zal er ook geen problemen mee hebben als ik volgend seizoen weer een heel jaar linksbuiten moet spelen. Maar als de trainer me ook nodig heeft in de spits, zal ik er voor zorgen dat ik er sta. Volgend seizoen moet ik me gaan ontpoppen als een belangrijke speler voor Ajax, al dan niet als centrumspits. Ik denk dat je dan van me mag verwachten dat ik weer een paar stappen vooruit doe."

Meer op




Tags

babel blad cate centrumspits jong linksbuiten ontpoppen oranje sportweek verwarring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan