Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeer krijgt kans bij Willem II als eerste keeper

20 juni 2007 18:33

Verslaggever: RvN

Ondanks het aanblijven van keeper Sengier en het aantrekken van doelman Maikel Aerts zal Kenneth Vermeer een echte kans krijgen bij Willem II om eerste keeper te worden. "Als het goed is, krijg ik m'n kans als eerste keeper", zegt de doelman tegen FCUpdate.nl. "Met Willem II in de Eredivisie je duels pakken is toch iets anders dan door de weeks met het tweede elftal spelen", stelt Vermeer. "Het belangrijkste is dat ik dit seizoen fit blijf en m'n wedstrijden speel. Daarna kijken we wel hoe het verder gaat. Ik hoop uiteindelijk terug te keren bij Ajax als een ervaren doelman."

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Willem II assistent-coach Andries Jonker weten dat het aantrekken van Aerts in eerste instantie geen gevolgen heeft voor Vermeer. "Maikel herstelt namelijk van een operatie en zal pas op zijn vroegst eind september weer kunnen keepen. Vermeer gaat dus met Sengier strijden om de plaats onder de lat en later komt Aerts er nog bij. Kenneth heeft geen problemen met de concurrentie en wij hebben vertrouwen in hem."

Meer op




Tags

vermeer aerts maikel sengier aanblijven andries eredivisie fcupdate jonker weeks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht