Transparent
Inloggen
Sluiten

AjaxArena wint Ajax Netwerk VoVo 2006/2007

17 juni 2007 20:33

Verslaggever: B

Ajax Netwerk lid AjaxArena verdiende gedurende het seizoen 380 punten in de voorspelcompetitie VoVo voor het algemeen klassement en bleek daarmee veruit de beste van alle Ajacieden. De tweede plek ging naar alwintan, met 371 punten. De derde stek ging naar FcTosti met 370.

Het relatief klassement kende dit jaar een Ajacied als winnaar voor alle Netwerken bij elkaar: Niekajax. In het klassement voor enkel de Eredivisie sprokkelde AjaxArena zelf de meeste punten bij elkaar, maar hier gedeeld met Sabinevanzalingen en Uitje.

Ook in het Bekerklassement was er sprake van een gedeelde eerste plaats: Mark en kimbery. Het Europees klassement werd gedomineerd door martins. In het Interlands klassement was AjaxArena weer de beste.

De Play-offs werden op Ajax Netwerk door jpanhuis het best voorspeld.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. Binnenkort gaat de VoVo voor 2007/2008 weer van start.

Meer op




Tags

ajaxarena klassement vovo alwintan bekerklassement eredivisie fctosti gedomineerd jpanhuis kimbery loginnaam martins niekajax sabinevanzalingen stek uitje vermelding voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal