Transparent
Inloggen
Sluiten

Amsterdam Tournament dumpte Newcastle voor Arsenal

10 juni 2007 14:30 - Newcastle United Mad

Verslaggever: RvN

Zoals we eerder al konden melden, maakte de tv-zender Sky eerder promotie voor de uitzendingen van het Amsterdam Tournament met Newcastle United als een van de deelnemers. Later bleek dat Arsenal te zijn. Volgens Newcastle manager Sam Allardyce was er eerst wel sprake van deelname van newcastle United, maar werden zij gedumpt toen Arsenal beschikbaar bleek als deelnemer.

"We zijn erg teleurgesteld om deelname aan het Ajax toernooi te verliezen. Het was een klap die behoorlijk hard aankwam, maar we kunnen er niets meer aan doen." newcastle United is nu druk bezig om andere tegenstanders van niveau te vinden voor de voorbereiding. Het Amsterdam Tournament moest daarbij het hoogtepunt worden van de voorbereiding voor Newcastle United.

Meer op Newcastle United Mad




Tags

newcastle arsenal tournament dumpte allardyce gedumpt promotie sky zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht