Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind sloeg aanbod Arsenal af

8 juni 2007 21:35 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

In De telegraaf laat Danny Blind weten dat zijn zoon Daley voordat hij een driejarig contract tekende bij Ajax een aanbod van Arsenal heeft afgeslagen. Hij nam daar wel een kijkje in de keuken, samen met zijn vader, maar besloot uiteindelijk bij Ajax te blijven.

Danny Blind: "De verantwoordelijkheid ligt vooral bij de ouders. De uitzonderingen daargelaten, kan een jong Nederlands talent normaal gesproken sneller de eredivisie halen dan de Premier League. Maar niet iedereen kan de juiste afweging maken, verblind door de allure van de club en het jeugdcontract. Als mensen niet uit het voetbal komen, doet die aandacht iets met je. Stel dat ouders vinden dat hun kind een nieuwe prikkel nodig heeft, dan is het een gefundeerde keuze. Maar ik ben bang dat sommige factoren die beoordeling soms niet helemaal zuiver houden. En dan heb je een probleem," aldus Blind over de groeiende aandacht van buitenlandse topclubs voor jonge talenten in Europa.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

blind arsenal danny afgeslagen allure daargelaten eredivisie gefundeerde jeugdcontract jong kijkje kind prikkel telegraaf verblind zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos