Transparent
Inloggen
Sluiten

Belgische Ajacieden onderuit met Rode Duivels, kuitblessure voor Vermaelen

6 juni 2007 21:10

Verslaggever: P.

Thomas Vermaelen, Tom de Mul en, ondanks zijn debuut, Jan Vertonghen zullen niet met veel plezier terugdenken aan de afgelopen twee interlands die ze voor Belgi? speelden. Net als afgelopen zaterdag tegen Portugal verloren de Rode Duivels in de kwalificatiereeks voor het EK van 2008. Dit keer was Finland met 2-0 te sterk. De wedstrijd is zes minuten onderbroken geweest vanwege een rondvliegende uil, maar daar zullen de voor de vijfde keer op rij verliezende Belgen niet al te hard om gelachen hebben. Jan Vertonghen speelde (bron: VRT text) de hele wedstrijd, Thomas Vermaelen werd tegen het einde van de eerste helft vanwege een kuitblessure gewisseld, Tom de Mul werd in de tweede helft vervangen.

Het drietal kan nog niet op vakantie. Ze zijn namelijk ook geselecteerd voor het EK voor spelers onder de 21 jaar dat volgende week begint. Voor Thomas Vermaelen is het vanwege zijn blessure nog even afwachten of hij mee kan. De Rode Duivels zitten in een groep met Nederland, Portugal en Isra?l.

Meer op




Tags

vermaelen mul portugal tom vertonghen belgi finland isra nederland onderbroken rondvliegende terugdenken text uil vrt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal