Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder: geduld tot 31 augustus

5 juni 2007 06:49

Verslaggever: RvN

Tegenover het Algemeen Dagblad liet Wesley Sneijder weten vooral teleurgesteld te zijn dat hij nog niets van de leiding van Ajax heeft gehoord over het mislukken van zijn transfer naar Valencia. Dat heeft hij in de media vernomen.

,,Ik ga er nu vanuit dat ik me 5 juli gewoon meld op de eerste training van Ajax voor het nieuwe seizoen. Vervolgens zien we het wel, ik heb nog geduld tot 31 augustus. En komt er geen andere concrete interesse los, dan blijf ik bij Ajax en zal ik mijn stinkende best doen om volgend jaar n?g beter te presteren. Begrijp me niet verkeerd: Ook bij Ajax is er voor mij nog genoeg uitdaging. Ik zal zeker geen rel schoppen om een vertrek te forceren.??

Meer op




Tags

meld mislukken rel valencia vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text