Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder teleurgesteld over mislopen transfer

4 juni 2007 06:57

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad bevestigde Van Geel nogmaals dat Valencia zich heeft afgemeld voor Sneijder. ,,Ze richten hun interesse op andere spelers,?? aldus Van Geel. ,,Zo hebben ze dat in elk geval aan ons medegedeeld. Je weet in deze wereld nooit of het onderdeel is van de onderhandelingsstrategie, maar voorlopig is er geen concrete interesse meer. Dat wil niet zeggen dat we te vroeg juichen. Het is nog lang geen 1 september.??

Tegenover De Telegraaf reageerde Sneijder teleurgesteld. "Officieel heb ik niets gehoord, maar hier is het laatste woord nog niet over gezegd"aldus Sneijder die boos is dat de transfersom het struikelblok is. "Maar ze willen toch ook niet dat ik over twee jaar voor niks de deur uitloop? De enige manier om nu alsnog weg te komen, is een rel schoppen. Maar zo zit ik niet in elkaar."

Meer op




Tags

medegedeeld onderhandelingsstrategie rel telegraaf uitloop valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text