Transparent
Inloggen
Sluiten

R.E.M. wint Ajax Pool 2006/2007

31 mei 2007 20:59

Verslaggever: RvN

And the winner is... R.E.M.!

Met een riante voorsprong van maar liefst zeven punten heeft R.E.M. de Ajax Pool 2006/2007 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van Ajax mogen noemen. Hij bleef 3941 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van Ajax, dan kan je het best naar de mening van R.E.M. luisteren!

Lenergy maakte op de laatste speeldag nog een jump. Via vijf punten eindigde hij op de tweede plaats. Derde werd the Johan Nahoj met evenveel punten als de nummer twee. Omdat Lenergy langer lid is van Ajax Netwerk eindigt hij als tweede.

Top 10:
1 R.E.M.
2 Lenergy
3 Johan Nahoj
4 Mountain
5 Forza Ajax
6 foetje7
7 ftdf2733
8 AjaxSpurs
9 john1
10 Dive

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de Ajax Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop

Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiele wedstrijd.

De winnaars van de VoVo-competities worden overigens pas na de play-offs in het zonnetje gezet, als alle VoVo-winnaars bekend zijn.

Meer op


Tags

pool lenergy nahoj vovo ajaxspurs dive eer feliciteren foetje forza ftdf gokje jump mountain postings riante speeldag vermelding voorspeller winner zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.057 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana grondige hof jongeren joost juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks normen ontkerkelijking pamperen potter rein renemar slachtoffer slaven slavernij term wijken wonder