Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax B1 strandt in halve finale Pinkstertoernooi [update]

26 mei 2007 19:22

Verslaggever: RvN

Ajax A1 en B1 zijn goed begonnen op de diverse Pinkstertoernooien. Op de Gestion Copa Amsterdam begon Ajax A1 zaterdagmiddag met een 2-0 zege op Fenerbahce via doelpunten van De Jong en Anita. Het verloop van het toernooi is te volgen op de website van gestion Copa Amsterdam.

De B1 neemt deel aan het jaarlijks terugkerende toernooi van Varsseveld. De ploeg werd daar groepswinnaar. Vrijdag startte de ploeg met een 0-0 tegen Sporting Lissabon. Zaterdag volgde een 1-4 zege op Ichiritsu Funabashi, een 1-0 zege op Regioteam Varsseveld en een 1-0 zege op Schalke'04. De tegenstander van Ajax in de halve finale wordt morgen pas bekend, De Graafschap of PSV. In de andere halve finale speelt Feyenoord tegen Sporting Lissabon. Het verloop van toernooi is te volgen op de website van Varsseveld Tournament.

[Update] In de halve finale is de B1 gestrand. Tegen De Graafschap B1 werd met 2-0 verloren.

Meer op




Tags

varsseveld gestion graafschap lissabon pinkstertoernooi sporting strandt anita fenerbahce feyenoord funabashi gestrand groepswinnaar ichiritsu jong pinkstertoernooien regioteam schalke tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht