Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar:: "Ze doen allemaal maar"

26 mei 2007 00:45 - AD

Verslaggever: P.

Tuttosport heeft zijn waarde weer eens bewezen. De Italiaanse sportnieuwsdienst wist enkele weken geleden te melden dat Klaas Jan Huntelaar naar Juventus zou vertrekken. Bepaalde media namen dat gerucht over en er leek al sprake te zijn van een heuse transfer. Voor de zoveelste keer dit seizoen moet Klaas Jan Huntelaar uitleggen wat er ?cht speelt: "Ik moet er wel om lachen, om al die verhalen. Ik las ergens zelfs dat ik al verkocht was voor weetikveel miljoen euro. Mijn salaris hadden ze er ook alvast bijgezet. Als er iets te melden valt, meld ik het zelf wel. En op dit moment speelt er niets, dus ze doen allemaal maar."

,,Ik speel nu anderhalf jaar bij Ajax en ik heb niet het gevoel dat ik hier al klaar ben. Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik denk dat het voor mij het beste is om in elk geval nog een jaar in Nederland te blijven.??

Meer op AD




Tags

huntelaar bijgezet cht juventus meld nederland sportnieuwsdienst tuttosport weetikveel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper