Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag 27 Mei Vondelpark: ?De FUCK-OFFS Cup?

24 mei 2007 22:45

Vak410 heeft op hun website een nieuw initiatief en tegelijkertijd een statement in de strijd tegen de play-offs kenbaar gemaakt:

"Voetbal, d? populairste balsport waarbij elf spelers op het veld proberen om de bal bij de tegenstander in de goal te schieten. Vermaak voor jong en oud op veelal de zondagmiddag. Dat het de laatste jaren allang niet meer alleen draait om het spel moge duidelijk zijn. De commerci?le belangen groeien alsmaar en het begint er steeds meer op te lijken dat de commerci?le belangen zwaarder beginnen te wegen dan de sportieve. Het nieuwste ?kindje? hiervan is de Play-offs die dit seizoen voor de tweede keer gehouden worden. Voetbal heeft een ongekende aantrekkingskracht en veel mensen zijn dan ook supporter met veel liefde voor de club. De marketeers beseffen zich dit maar al te goed en proberen onze clubliefde dan ook goed te misbruiken.

Waarbij voor sommige supporters hun clubliefde te groot is om niet te gaan zijn er ook supporters die hier wel boven kunnen staan. Voor deze supporters organiseert Vak 410 de ?De FUCK-OFFS Cup?. Een pot voetbal op het echte gras van het Vondelpark waarbij plezier centraal staat. Vak 410 nodigt elke Ajax-supporter uit die niet naar het stadion gaat maar toch wil genieten om hetgeen waar het eigenlijk allemaal omdraait: voetbal. Komt allen!

27 MEI, VONDELPARK INGANG STADHOUDERSKADE LEIDSEPLEIN, AANVANG 13.00uur

VAK410"




Tags

vondelpark clubliefde aantrekkingskracht aanvang alsmaar balsport gras jong kenbaar leidseplein liefde marketeers misbruiken nodigt omdraait populairste stadhouderskade statement vermaak zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht