Sterk Ajax verslaat Heerenveen met 4-0

13 mei 2007 16:18

Ajax heeft op overtuigende wijze afgerekend met Heerenveen. Na de nederlaag in Friesland maakte een weer fit Ajax korte metten met Heerenveen. Het zou uiteindelijk 4-0 worden voor de Amsterdammers. Huntelaar (2), Babel en Perez waren de doelpuntenmakers voor Ajax.

De eerste twintig minuten gingen gelijk op. Binnen twee minuten was het duel evrvolgens gespeeld. In de 22ste minuut schoot Huntelaar raak uit de rebound. Twee minuten later vergrootte Babel de voorsprong. Ajax bleef fel en had diverse kansen op de 3-0. Na rust ging Ajax op dezelfde weg verder. Het bleef op zoek gaan naar meer treffers. Huntelaar mocht uit een penalty de 3-0 binnen schieten. Daarbij kreeg Heerenveen doelman Vandenbussche rood. Met tien man hoefde Ajax al helemaal niets meer te vrezen. Voor de statistieken maakte Perez er nog 4-0 van.

Beleef de wedstrijd nog eens via het livewedstrijdverslag van Teun de Boer via de link hieronder naar het scorebord.