Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax is droom voor Delorge, Heerenveen boos

10 mei 2007 18:44 - Het Parool

Verslaggever: RvN

Bij Heerenveen is men allerminst blij dat Delorge een contract heeft ondertekend bij Ajax, zo staat in Het Parool te lezen. Hij zou al een mondeling akkoord hebben gegeven aan Heerenveen. De zaakwaarnemer ontkent dat. "Dat is pas zo als een speler zegt: ja, ik wil. En dat heeft Laurent nooit gezegd. Ik verwacht niet dat Heerenveen moeilijk doet, want er is geen zaak."

Van Geel ga in het Parool aan dat dat niet zijn probleem is. "Ik heb aan Delorge en zijn zaakwaarnemer gevraagd of we met hem konden spreken. Dat kon. Hij was niet gebonden aan overeenkomsten met andere clubs. Dat heb ik zwart op wit gekregen van ze."

De speler zelf ondertussen gaf tegenover de Gazet van Antwerpen aan dat het een droom voor hem is om voor Ajax te mogen spelen. "Voor Ajax voetballen is een droom. Want Ajax is een nog veel mooiere club dan Anderlecht", vertelt Delorge. "Toen ik bij Coventry City speelde, deden ze over het voetbal elders in Europa nogal smalend. Maar Ajax, dat was wat anders. Daar werden zelfs de Engelsen lyrisch van."

Delorge glundert als hij het over Ajax heeft. "Ajax straalt historie uit. Het is een grootmacht in Europa. En bij die club ga ik wellicht voor twee jaar tekenen. Mooier kan toch niet? Eerlijk, ik kan het soms zelf niet vatten", zegt de Belg.

Meer op Het Parool




Tags

delorge heerenveen allerminst anderlecht antwerpen coventry gazet glundert historie laurent mondeling ondertekend smalend vatten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos