Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest eerste playoff duel: 1-0

9 mei 2007 21:56

Ajax heeft de heenwedstrijd in de eerste ronde van de playoffs om een ticket in de voorronde van de Champions League met 1-0 verloren van Heerenveen. In Friesland kwam de ploeg net tekort na de zware bekerfinale van afgelopen weekend en het feestje dat daarop volgde. De terugwedstrijd volgt aanstaande zondag in de Amsterdam Arena.

Ten cate klaagde vooraf al dat het duel veel te snel kwam op de bekerfinale. De ploeg leek daar ook daadwerkelijk moeite mee te hebben. Na een kwartier spelen kwam Heerenveen al op voorsprong via een doelpunt van Lasse Nilsson. De Friese club kreeg meerdere goede kansen op de 2-0. Na ruim een half uur spelen kreeg Ajax zijn eerste goede kasnen via De Mul en Huntelaar.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen, al was Heerenveen gevaarlijker. Het zou echter bij 1-0 blijven.




Tags

heerenveen bekerfinale playoff arena cate friese friesland heenwedstrijd huntelaar kasnen klaagde mul nilsson playoffs voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper