Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem II coach: Vermeer te onervaren

9 mei 2007 18:43 - Brabants Dagblad

Verslaggever: RvN

Alle berichten in de media dat Kenneth Vermeer verhuurd wordt aan Willem II lijken ietwat voorbarig. In het Brabants Dagblad liet Willem II coach Van Wijk weten dat hij eigenlijk een keeper zoekt met meer ervaring: "Het is duidelijk dat wij een keeper erbij moeten hebben. Vermeer heeft wel talent, maar geen ervaring. Daar zijn wij wel naar op zoek. Overigens zie ik in de eredivisie maar weinig clubs waar Vermeer eerste keeper zou kunnen worden."

De coach laat weten dat hij graag Mikael Aerts wil overnemen van Feyenoord. Momenteel huurt de club Aerts van Feyenoord. De doelman kampt echter met een blessure. Onderhandelingen met Feyenoord verlopen moeizaam en kunnen sowieso pas afgerond worden zodra de verzekering zijn goedkeuring geeft vanwege een delicate spierblessure die Aerts opliep.

Ajax wil Vermeer alleen verhuren als hij eerste keeper wordt.

Meer op Brabants Dagblad




Tags

vermeer aerts feyenoord brabants delicate eredivisie goedkeuring mikael verzekering voorbarig wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht