Transparent
Inloggen
Sluiten

'Valencia wil nog drie dagen wachten op transfer Sneijder'

4 mei 2007 07:08 - Las Provincias

Verslaggever: RvN

Volgens de regionale krant Las Provincias is Valencia deze week opnieuw met een delegatie naar Amsterdam gekomen in een poging om te onderhandelen over de transfer van Wesley Sneijder. Een eerste bod van 12 miljoen euro zou zijn afgewezen, maar de club wacht tevergeefs op een tegenbod van Ajax. Bayern Munchen zou meer hebben geboden, maar Sneijder gaf zelf in een korte reactie aan niet naar Bayern te willen. Valencia ziet hij wel als een optie. Volgens de regionale krant zou Valencia zelfs al een principe-akkoord hebben met de speler. Las Provincias meldt dat Valencia haar aandacht zal verleggen naar andere opties indien de transfer niet binnen drie dagen rondkomt.

Ook De Telegraaf heeft vandaag een bericht met dezelfde strekking. Ajax zou volgens hen zo?n 15 miljoen euro vragen.

Meer op Las Provincias




Tags

valencia bayern provincias delegatie poging rondkomt tegenbod telegraaf tevergeefs verleggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dongen elsimao eredivisie faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kaplan kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman ziyech