Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate vraagt om rust

1 mei 2007 18:29

Verslaggever: RvN

Tegenover het Algemeen Dagblad liet Ajax coach Ten Cate weten dat zijn elftal enige dagen nodig heeft om over de klap van het mislopen van het kampioenschap heen te komen. Hij heeft zijn selectie dan ook twee dagen vrijaf gegeven. "Het zal tijd en energie kosten om ons op te laden, maar ik weet zeker dat ons dat gaat lukken. Ik zou het waarderen als de pers ons die rust ook gunt de komende dagen."

"We mogen nog even teleurgesteld zijn. Dat is niet erg na zo?n enorme desillusie. Maar donderdag moet het over zijn. We weten dat er nog twee prijzen te verdelen zijn: de beker en een plaats in de voorronde van de Champions League," zei Wesley Sneijder in De Telegraaf.

Meer op




Tags

cate desillusie laden telegraaf voorronde vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam