Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax komt een goal tekort voor kampioenschap

29 april 2007 16:25

Lange tijd was Ajax virtueel de kampioen van Nederland tijdens de laatste wedstrijd tegen Willem II, maar uiteindelijk kwam de ploeg een doelpunt tekort. De 0-2 zege uit bij Willem II was niet voldoende voor de landstitel.

Willem II liet het zeker niet liggen en gaf niets weg in een stevig duel. De ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een schot van Urby Emanuelson. Precies op dat moment kreeg AZ rood en een strafschop tegen.

De virtuele titel raakte het even kwijt door de doelpunten bij PSV, maar Huntelaar zette zijn ploeg op een 0-2 voorsprong en bracht de virtuele titel weer in Amsterdamse handen.

13 minuten voor tijd scoorde PSV echter de 5-1 en moest Ajax weer op zoek naar een treffer om de titel binnen te kunnen slepen. In de uiterst spannende slotfase kwam die verlossende treffer er niet meer.




Tags

titel emanuelson huntelaar landstitel nederland urby verlossende virtueel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper