Ajax zet druk op concurrentie: 2-0 winst op NAC

13 april 2007 22:17

Ajax heeft in de Amsterdam Arena goede zaken gedaan in de strijd om het landskampioenschap. De ploeg versloeg NAC met 2-0. Het zette daardoor maximale druk op de concurrenten PSV en AZ. Die zullen zaterdag en zondag tegen respectievelijk FC Twente en Vitesse onder grote druk staan om ook hun duel te moeten winnen.

Ajax was voor rust de gevaarlijkste ploeg. Het cre?erde een aantal kansen, maar had een handsbal nodig om via een penalty van Perez op voorsprong te komen.

Na rust had de ploeg het moeilijk, maar mede door de steun van de fans, kwam de ploeg daar overheen en liep het uit naar 2-0 via een doelpunt van Babel. Daarna nam de ploeg de wedstrijd definitief in handen en gaf het niet meer weg.