Transparent
Inloggen
Sluiten

Koster: Jong Ajax mooie uitdaging

11 april 2007 22:53 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Adrie Koster kon naar diverse clubs, maar koos voor een rol als coach van Jong Ajax. Tegenover het Algemeen Dagblad liet hij weten het een prachtige uitdaging te vinden: ,,Er waren meer mogelijkheden, maar ik vond dit de meest interessante. Het lijkt me een mooie uitdaging om samen met Aron Winter met de jonge talenten van Ajax aan de slag te gaan. Ook bij Excelsior heb ik met jonge spelers te maken gehad. Dat was destijds een onderdeel van de opleiding van Feyenoord. De samenwerking was toen heel close.??

,,Ik heb weinig zin om namen te noemen. Laten we het er maar op houden dat ik bij meerdere clubs terecht kon. Ik zat eigenlijk te vlassen op het buitenland toen Ajax langs kwam. Ik wilde wel eens een andere cultuur proeven, maar dat moet dan wel op je pad komen. Martin van Geel (technisch directeur Ajax, red.) ken ik nog ik uit mijn tijd bij Willem II. Ik ben daar zelfs nog zijn trainer geweest. Hij vertelde me dat ze bij Ajax een ervaren man zochten.??

Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

jong koster adrie aron close excelsior feyenoord proeven vlassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper