Transparent
Inloggen
Sluiten

Kanu wil niet terug naar Ajax

6 april 2007 09:42 - Thisday

Verslaggever: Q

De Nigeriaanse krant Thisday meldt dat Nwankwo Kanu een terugkeer in de zomer naar Ajax uitsluit. De steraanvaller zou graag twee jaar bijtekenen bij Portsmouth. Daarover is hij het overigens nog lang niet eens met de Engelse club.

"Een terugkeer naar Ajax heb ik al uitgesloten. Ik ben zeer vereerd om genoemd te worden bij de club die ik altijd een warm hart zal toedragen, omdat ze mij mijn eerste doorbraak in Europa boden. Maar om redenen die ik het liefste voor me hou, kan ik er niet terugkeren", aldus Kanu.

Een overstap naar een andere club op het continent van Europa sluit Kanu niet uit, als de contractbesprekingen met Portsmouth werkelijk op niets uitlopen. Hij zou al enkele aanbiedingen op zak hebben.

Meer op Thisday




Tags

kanu portsmouth bijtekenen continent contractbesprekingen nigeriaanse nwankwo steraanvaller thisday toedragen uitlopen uitsluit zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst