Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest oefenduel; rentree Vermaelen

6 april 2007 00:25 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Jong Ajax heeft het oefenduel dat tegen Argon in Mijdrecht werd gespeeld met 2-0 verloren. Het duel was georganiseerd als test voor Thomas Vermaelen, die begin februari tijdens een interland geblesseerd raakte. "Het voelde allemaal goed. Ook conditioneel ging het prima. Ik heb de afgelopen twee maanden vooral met Pim van Dord hard getraind. Het is nu belangrijk om zoveel mogelijk wedstrijdritme op te doen. Ik sta absoluut te popelen om weer ?chte wedstrijden te spelen. Op het veld staan is toch het leukste dat er is. Dat heb ik vanavond weer gemerkt. Hoe nu verder? Misschien kan de trainer me zondag bij het eerste gebruiken. We zien wel hoe het loopt.", aldus Vermaelen op Ajax.nl.

Meer op Ajax.nl




Tags

vermaelen jong argon chte conditioneel dord leukste mijdrecht popelen wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam