Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasanen terug; Chivu onzeker voor uitduel tegen Groningen

10 maart 2001 11:40

Verslaggever: M

Ajax zal zondagmiddag om 17:15 uur in de uitwedstrijd tegen FC Groningen in tegenstelling tot vorige week weer kunnen beschikken over Petri Pasanen. De jonge Fin is volledig hersteld van zijn griepaanval en zal in het Oosterpark in de basis starten. Wie naast Pasanen in het centrum staat is nog niet zeker. Cristian Chivu heeft last van zijn hamstrings, waardoor zijn meespelen twijfelachtig is. Yakubu is zijn mogelijke vervanger. Co Adriaanse moet het zondag zeker stellen zonder de geblesseerden Tobiasen, Lobont, Knopper, Witschge, O'Brien en Ikedia en de geschorste Andy van der Meyde. FC Groningen, dat enkele maanden geleden in de Arena nog met 3 - 1 verloor, kan niet beschikken over Schilder, Hoekstra en Van Dijk. Het duel zal live worden uitgezonden op Canal + (zie daarvoor ook elders op deze site).

Meer op




Tags

groningen pasanen chivu adriaanse andy arena brien canal cristian dijk geblesseerden griepaanval hamstrings hoekstra ikedia knopper lobont meyde oosterpark petri schilder tobiasen twijfelachtig witschge yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.