Transparent
Inloggen
Sluiten

Kesler: KNVB zal spelers opeisen voor trip na competitie

25 maart 2007 17:54 - Nu.nl

Verslaggever: RvN

Henk Kesler reageerde op Nu.nl op de uitlatingen van Ajax algemeen directeur Fontein dat hij een oplossing wil vinden om de gezichtsbepalende spelers van Ajax toch mee te kunnen laten doen op de trip in China. Probleem is dat op hetzelfde moment, na de competitie, de KNVB ook afreist naar Azie.

Kesler liet echter weinig ruimte voor een compromis:
"We gaan met de sterkst mogelijke ploeg naar Azi?. Volgens de reglementen van de FIFA kunnen we fitte spelers ook gewoon opeisen. We kunnen ze zelfs verbieden om in die periode voor hun club te spelen. Het is niet anders."

"Ajax zal na het seizoen ook buitenlandse internationals moeten afstaan. In juni worden namelijk allerlei internationale duels gespeeld. Het is ook al een jaar bekend dat het Nederlands elftal in die periode een dergelijke trip kan maken. Clubs hadden daar rekening mee moeten houden. Daarom zijn er vorig jaar data voor internationale duels uitgeschreven."

Meer op Nu.nl




Tags

kesler knvb opeisen afreist azi azie china compromis fifa fontein gezichtsbepalende reglementen sterkst uitgeschreven verbieden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht