Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax definitief naar China, overlegt met Oranje over internationals

25 maart 2007 11:19

Verslaggever: RvN

Ajax reist na de competitie definitief naar China voor een aantal vriendschappelijke wedstrijden. ?In principe is alles rond. We wachten alleen nog op de speeldata?, aldus Fontein in De Telegraaf. Indien Ajax kampioen wordt, kan het die trip vervroegen en komt het niet in de problemen met de trip van het Nederlands elftal. Als Ajax de playoffs moet afwerken, wordt dat wel een probleem. Fontein wil daarom met het Nederlands elftal gaan praten of hij sommige internationals niet hoeft af te staan, danwel dat sommige internationals slechts een interland spelen in Azi? en vervolgens zich aansluiten bij Ajax in China. Vanwege de plannen die Ajax in China heeft is het belangrijk dat de club zich met zoveel mogelijk gezichtsbepalende spelers presenteert in China.

Meer op




Tags

china fontein oranje overlegt azi gezichtsbepalende playoffs speeldata telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos