Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vernedert PSV in Eindhoven

18 maart 2007 16:22

Ajax heeft PSV in eigen huis vernederd. In het Philips Stadion werd het 1-5 voor de Amsterdammers. Ajax had niets te vrezen en liep dus naar een monsterscore uit.

Voor rust was Ajax feller en had het een duidelijk overwicht. Dat leidde tot een snelle 0-1 van Huntelaar. Op slag van rust maakte Wesley Sneijder op prachtige wijze de 0-2. Hij schoot van buiten het strafschopgebied prachtig draaiend in de verre bovenhoek. Davids raakte in de eerste helft nog de lat, waarna de bal hard op het hoofd van Gomes afstuiterde.

Na rust ging PSV meer risco nemen. Het leek nog even spannend te worden toen Kluivert een breed gelegde bal binnentikte. In een minuut tijd was het echter over en uit. Ten Cate bracht De Mul in en die liet Huntelaar de 1-3 scoren. Binnen de minuut maakte Gabri ook de 1-4. In de slotfase maakte Perez het feestje compleet door de 1-5 binnen te schieten.


Beleef het duel nogmaals via het liveverslag van Teun de Boer op de link hieronder naar het live-scorebord.




Tags

huntelaar afstuiterde beleef binnentikte boer bovenhoek cate davids feller gabri gelegde gomes kluivert liveverslag monsterscore mul perez risco teun vernederd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht