Transparent
Inloggen
Sluiten

Virtuele ArenA in Second Life met live beelden

16 maart 2007 13:35 - Planet.nl

Verslaggever: RvN

Planet Internet meldt dat het samen met Ajax en de Amsterdam ArenA vanaf zaterdag een virtuele ArenA in Second Life lanceert. Deelnemers kunnen er vanuit de KPN founderslounge kijken naar programma?s van Ajax TV. Ook kunnen bezoekers van het stadion vrij rondlopen in de ArenA. Zondag zijn er de live-beelden van PSV-Ajax te zien.

Second Life is een online driedimensionale wereld en bestaat uit verschillende gebieden met een eigen economie, waar gebruikers virtuele activiteiten kunnen ontplooien. Op het Ajax ArenA-eiland zijn naast de ArenA ook winkels met echte Ajax merchandise en een eigen Planet Bar, waar de wedstrijd na afloop geanalyseerd kan worden.

De ArenA is op zaterdag 17 maart vanaf 13.00 uur geopend.

Meer: Planet.nl

Meer op Planet.nl




Tags

arena life planet bar driedimensionale economie founderslounge gebieden gebruikers kpn merchandise ontplooien rondlopen winkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos