Transparent
Inloggen
Sluiten

Joop Brand was kandidaat voor functie bij jeugd Ajax

14 maart 2007 16:30

Verslaggever: P.

Ajax heeft met Joop Brand gepraat over een functie bij de jeugdopleiding van de club, meldt VI. Brand is onder meer bekend van zijn goede werk bij de jeugdopleiding van Vitesse en was hoofd jeugdopleiding van PSV. Samen met Piet Keizer zou de ervaren Brand de jeugd gaan begeleiden. Er waren al enkele positieve gesprekken gevoerd met de technische staf waardoor Brand ervan overtuigd raakte dat hij bij Ajax aan de slag kon. "Totdat ik opeens een gesprek kreeg met financieel directeur Jeroen Slop. Hij bood mij glashard 1500 euro per maand, ik was toch al ouder dan 65 volgens hem. Pure leeftijdsdiscriminatie natuurlijk, achteraf ben ik blij dat het niet is doorgegaan."

Martin van Geel bestrijdt dat de gesprekken met Brand zo vergevorderd waren: "We hebben aan het begin van dit seizoen een ori?nterend gesprek gehad met meneer Brand, daarna hebben we besloten niet met hem verder te gaan. Maar we hebben zeker geen vijf gesprekken gevoerd."

Meer op




Tags

brand joop bestrijdt doorgegaan glashard keizer leeftijdsdiscriminatie meneer nterend ori slop vergevorderd vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey contractvoorstel elsimao farioli gorter hag hato hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper