Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainingen Ajax rest van de maand in ArenA

10 maart 2007 18:19 - AFCA supportersclub

Verslaggever: P.

Het is inmiddels oud nieuws, maar het blijft het vermelden waard. Er is door de technische staf besloten dat de trainingen in de maand maart allemaal in de ArenA plaats zullen vinden.

Op de sites van de AFCA supportersclub en Vak 410 wordt afstand genomen van deze beslissing. Kritiekpunten zijn dat de beslissing zonder nadere motivering naar buiten is gebracht en dat deze beslissing verhouding tussen club (met name technische staf en spelers) en supporters niet echt ten goede komt. De AFCA supportersclub heeft verbeteringen in die verhouding tot een van de speerpunten van hun beleid gemaakt en is op zijn zachtst gezegd niet blij met dit supportersonvriendelijke besluit.

Meer op AFCA supportersclub




Tags

arena afca supportersclub verhouding kritiekpunten nadere supportersonvriendelijke verbeteringen zachtst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper