Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate niet bang voor gele en rode kaarten

3 maart 2007 13:23 - Parool

Verslaggever: RvN

De KNVB wil ook trainers gele en rode kaarten gaan geven voor overtredingen aan de zijlijn. Tot nu toe kunnen trainers alleen naar de tribune worden gestuurd. Op de persconferentie gisteren liet Ten Cate weten het wel een goed idee te vinden. Bang voor een schorsing is hij absoluut niet.

"Trainers maken ook onderdeel uit van het spel. Ik maak mezelf geen zorgen dat ik kaarten krijg. Ik beledig niet, ik schop geen tegenstanders, ik trek niet aan shirtjes en ik heb ook nog nooit een collega voor zijn kanis geslagen. Overigens is het zo dat trainers nu ook al naar de tribune kunnen worden gestuurd. Alleen wordt dan geen rode kaart getrokken."

Meer op Parool




Tags

cate beledig kanis knvb overtredingen shirtjes zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper