Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe geruchten over contact Barcelona met Sneijder, middenvelder ontkent

1 maart 2007 20:19

Verslaggever: RvN

In Spanje deden vanmorgen nieuwe geruchten de ronde over concrete interesse van Barcelona voor Sneijder. De club zou afgelopen week in Amsterdam hebben gesproken met Sneijder om zijn interesse voor de Spaanse club te peilen, zo meldt El Mundo Deportivo. Ook wilden de Spanjaarden peilen hoeveel Sneijder zou moeten kosten. Volgens de Spaanse krant zou hij minimaal 12 miljoen euro moeten kosten. Sneijder op zijn beurt zou Barcelona hebben duidelijk gemaakt dat hij een voorkeur heeft voor de club van Rijkaard boven onder andere Valencia en Atletico Madrid, die ook interesse zouden hebben.

In een reactie aan RTV Noord-Holland (beluister audio) heeft Sneijder laten weten geen enkel contact gehad te hebben met Barcelona. "Nee, ik heb met niemand van de club gesproken en mijn zaakwaarnemer ook niet."

Meer op




Tags

barcelona peilen atletico audio beluister deportivo holland madrid mundo rijkaard valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos