Transparent
Inloggen
Sluiten

Aaron Mokoena wederom naar Zuid-Afrika

1 maart 2001 17:47

Verslaggever: M

Het zijn drukke tijden voor Aaron Mokoena, de jonge Zuid-Afrikaanse centrale verdediger van het tweede elftal van Ajax en het nationale elftal. De laatste tijd pendelt hij voortdurend tussen Amsterdam en Kaapstad om zijn verplichtingen voor Ajax en 'Bafana Bafana', dat volop in de race is om zich te plaatsen voor het WK 2002 in Japan en Zuid-Korea, na te komen. Zondag won Mokoena nog met Zuid-Afrika de kwalificatiewedstrijd tegen Malawi (2 - 1) en ook op 10 maart zal de Ajacied er weer bij zijn in Port Elizabeth als de Zuid-Afrikanen het opnemen tegen Guinea. Naast David Kannemeyer (ACT) maakt ook Benni McCarthy weer deel uit van de selectie.

Meer op




Tags

mokoena aaron afrika bafana act benni elizabeth guinea japan kaapstad kannemeyer korea malawi mccarthy pendelt port

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid