Transparent
Inloggen
Sluiten

Wegereef blijft achter beslissingen staan

25 februari 2007 16:16

Op Telegraaf.nl reageerde Wegereef op de commotie van Ajax-zijde over zijn beslissingen in het duel tussen AZ en Ajax. "Laat ik voorop stellen dat ik in het veld geen herhalingen kan bekijken?, stelde de arbiter. "Davids kreeg terecht een tweede gele kaart. Of de eerste kaart ook terecht was? Ik dacht dat hij Jenner raakte. Ja, dus.?

Over de goal van AZ: "Ik kon niet goed zien of Demy de Zeeuw doelman Maarten Stekelenburg even voor de gelijkmaker van AZ raakte. Daarom keek ik naar de grensrechter. Die wees naar de middenstip. Daarom keurde ik dat doelpunt goed. Ik heb nu de televisiebeelden gezien. Ik weet nog steeds niet of we het fout hebben gedaan. Het been van de Zeeuw is niet helemaal gestrekt. De bal was even los en Stekelenburg was buiten zijn doelgebied.?




Tags

wegereef stekelenburg davids demy doelgebied grensrechter herhalingen jenner keurde middenstip telegraaf televisiebeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam