Negatieve hoofdrol Wegereef doet wedstrijd geen goed: 1-1 in Alkmaar

25 februari 2007 14:22

Ajax heeft in een tumultueus duel met 1-1 gelijkgespeeld tegen AZ. In Alkmaar bracht Perez Ajax tegen zijn oude ploeg op voorsprong. Martens scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker nadat de bal uit de hand van Stekelenburg was gegleden, een zeer omstreden doelpunt. Vlak voor rust had de scheidsrechter Davids met rood weggestuurd na twee keer geel, de eerste was na een vermeende overtreding die er niet was geweest. De scheidsrechter was dan ook vanwege zijn incosistente flutien en manier van kaarten uitdelen terecht de gebeten hond bij Ajax en de Ajacieden.