Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasanen en Bergdolmo winnen oefenduels

28 februari 2001 22:48

Verslaggever: M

Finland heeft woensdagavond een oefenduel in en tegen Luxemburg met 1 - 0 gewonnen. Petri Pasanen speelde voor de Finnen de volle 90 minuten. Naast de centrale verdediger van Ajax startte ook Mika Nurmela, de vleugelspits van Heerenveen, in de basis. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam 10 minuten voor tijd op naam van spits Mikael Forsell.

Andre Bergdolmo kwam woensdag eindelijk weer is aan spelen toe. De Noor, die in Amsterdam de laatste tijd niet veel in actie komt, speelde de gehele wedstrijd met het nationale elftal van Noorwegen dat geen kind had aan Noord-Ierland: 4 - 0. Voor de Noren waren Helstad (2x), Carew en Stensaas succesvol.

Shota Arveladze speelde dinsdag met Georgie al een vriendschappelijk partijtje tegen het Duitse FC Koln. Georgie won het duel met 2 - 0. Shota stond samen met zijn broertje Archil, die onder contract staat in Koln, in de spits bij de Georgiers. Hij werd in de rust vervangen.

Meer op




Tags

bergdolmo pasanen georgie koln shota archil arveladze broertje carew finland finnen forsell georgiers heerenveen helstad ierland kind luxemburg mika mikael noor noorwegen nurmela partijtje petri stensaas vleugelspits

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos