Revanche Ajax: 3-1 zege op Werder

22 februari 2007 22:51

Verslaggever: JustAjaxLover

Ajax heeft revanche genomen voor de afstraffing in Bremen een week geleden. Tegen de sterke Duitse tegenstander won Ajax met 3-1 via doelpunten van Leonardo, Huntelaar en Babel.

Ajax begon wervelend met een kans voor Sneijder in de tweede minuut en een doelpunt voor Leonardo een minuut later. Dat vuurtje werd echter alweer snel gedoofd door een tegentreffer tien minuten later.

Lange tijd geloofde Ajax eigenlijk niet in een enorme stunt. Dat geloof kwam er pas na een uur spelen toen Huntelaar Ajax op 2-1 bracht. Toen Babel de score vervolgens in de 74ste minuut op 3-1 bracht, werd er voorzichtig gehoopt op een wonder.

Ajax kreeg in het laatste kwartier nog goede kansen op de 4-1. Als dat doelpunt gevallen zou zijn, zou het in de laatste minuten nog hectisch hebben kunnen worden. Zover kwam het echter niet.